Lehed

teisipäev, 21. juuni 2016

Suve esimesel päeval "juhiks"....

Kui ma eelmisel aasta lõpul kooli autokooli läksin siis mõtlesin, et ei blogin alles uuel aastal, mitte enne kui luba käes. Kujutelm oli küll, et see juhtub varem. Nii kevadeks näiteks aga kõik läks nii nagu läks......ja ega tänasel päeval see ka oluliselt kiiremini ei oleks õnnestunud.
 Vahepeal tundus mulle 100 korda, et oli mul nii tobedat mõtet vaja  mõelda ..... Nüüd aga kallid sõbrad , suve esimesel päeval sain load. See küll algaja autojuhi rohelise vahtralehega autojuhiluba aga siiski luba ;)
P.S. Vahepeal sai ka edukalt sooritatud tööalane kutseeksam .... paberitega "luuaoperaator-juhendaja"
Ja nüüd siis saan ka südamerahus blogida :)) " Luba " on saadud.......
Kevad läks seepärast blogimise mõttes maha kandmisele. Suuri järeltöid tegema ei hakka, aga püvilillede albumit on küll mõte täiendada....
 Suve püüan siiski pisitasa kajastada....
Loomulikult tahan ma tulevikus tasapisi hakata oma unistust ja vabadust kasutama... Külastama teisi blogi- ja  aalujaid... :)
Seniks ILUSAT SUVE ALGUST !!!



7 kommentaari:

  1. Ilusat suve algust sullegi :D Nüüd saad kimada ja mida rutem sa mulle külla kimad, seda parem :D Mitte, et ma nüüd kuidagi survet avaldaks :P aga... :D Tubli tüdruk oled igatahes :D

    VastaKustuta
  2. Nii tubli, et ette võtsid ja ära tegid! Palju õnne ja nael kummi! Juhin tähelepanu, et minu juurde on üpriski lihtne sõita ja Su Irkutski kullerkupp õitseb nii kaunisti!

    VastaKustuta
  3. Nael kummi!Ehk jõuad ka Lõunatuurile kunagi.
    Ilusat jaaniaega!

    VastaKustuta
  4. Väga tubli!:) Muide, linnast väljas on palju lihtsam sõita kui linnas sees (vihjega Saku suunale:).

    VastaKustuta
  5. Tubli! Ma ei olnud ka enam, khm, esimeses nooruses, kui load ära tegin. Praegu ei kujutaks elu ilma selle vabaduseta ettegi.

    VastaKustuta
  6. Ehh, ma ei kujutanud ettegi, et sul lube polnud - sa oled täiesti "sündinud autorooli" tüüp! Palju õnne! Sakku peab ikkagi läbi või ümber suure linna nikerdama - ida poole liiklus palju hõredam (vihjega Lahemaa suunale :)

    VastaKustuta
  7. Ni tore, et kõik vetod maha võetud ja kõige tähtsamad load käes :) Et need hapuks ei läheks, tuleb aga pikad reisid, eriti lõunamaale ette võtta.

    VastaKustuta