Lehed

laupäev, 5. detsember 2015

Tuuleeit see tõstab tiibu.....

...tormitaat veel ei tuisanud, aga möllas küll täiega. Eile  õhtul oli veetase üle pika aja küll väga kõrge. Kahju , et seda pimedas pildile ei saanud. Täna hommikuks oli veetase langenud. Nii nagu ka üks mitmeharulisest kasest kaevu juures. Kinkis meile veel ämbritäie kasekäsna, kuhja küttepuid ja langes oma väärikas ja veidi väsinud olekus just ainukese koha peale kus õues ruumi oli. Isegi pesunöör jäi terveks.... Ja merestki tuli tore roovaip kingituseseks mis sobib suurepäraselt peenraaluseks või kõrvitsatele allapanekuks.... :)

















6 kommentaari:

  1. Võimas! Mul nii kahju,et tööl olin ja seal kesklinnas tormi ei tunnetanudki.

    VastaKustuta
  2. Vaata siis tuuleeite, vähemasti kukkumise suuna poolest halastas. Meil jäid kôik puud püsti, ka linnusemaa omad, aga kôrvalkinnistul, kus mets maha vôetud, murdis pea kôik seemnepuuks jäetud maha

    VastaKustuta
  3. Mulle tundub, et Tuuleeide ja tema pere puusse panek on mind sootuks tuulte ja tormide eest kaitsnud. Tuule oli muidugi aga tormi ei olnud. Ja näed, kasu ju ka oli sellest tuulest. Asjul ikka mitu otsa :)

    VastaKustuta
  4. Ma just mõtlesin öösel, et kui meil juba sedasi möllab, mis siis veel mere ääres võib olla. Hea, et niigi läits.:) Kasetorik hoia alles, on väärt kraam.

    VastaKustuta
  5. Tugev tuul ja torm on nähtused, mis mulle sugugi ei sobi. Meil möllas ka korralikult, suured puud jäid püsti, aga täna avastas kaasa, et ühe musta männi oli maa sees viltu keeranud. Ja juba tuleb uus, kohiseb päris korralikult.

    VastaKustuta
  6. See on hea, kui puud kodu hoiavad. Mul murdus kunagi suur kreegipuu niimoodi, et ükski taim pihta ei saanud. Ma loodan, et torm 2 oli leebem, kuigi vaevalt küll.

    VastaKustuta