Lehed

laupäev, 28. märts 2015

Nii 30-st 10, 30-st 20 jne.

Laupäevane (14.03) jõusaalitrenn :) Umbes 30-st puust sai täna 10 lõigatud. Terve päev sai turnitud nagu pärdik mööda õunapuid. Huvitav , mida homme ühe kontoriroti käed ja jalad ütlevad, aga saame näha. Ilm oli täna selleks tööks lihtsalt super. Päike siras terve päeva. Õnneks ei oli kõik lõikust vajavad puud vanad õunapuud. Nooremate õunapuude, kirsside ja ploomidega läheb läheb äkki lihtsamalt. Ühe vana õunapuu puhul sai kasutatud Meelise lemmik lõikust, mootorsaagi ;)
Ja nüüd täna (28.03) lõpuks on  selle kevade puudesaaga läbi. Rõõmsalt ootava oma pügamist ees põõsad ja muud kevadtööd.
Mina ei saa aru kuidas ma nii saamatu ja aeglane olen. Teistel on jälle juba ammu need tööd aias tehtud või vähemalt nii tundub see fb vaadates.
 Öeldakse aga , et tark ei torma...ah las ma unistan edasi :)

Enne
Pärast

Pärast
Enne

5 kommentaari:

  1. Puudel hoopis teine nägu ees, naeratavad Sulle vastu

    VastaKustuta
  2. ühte suurt ja põhjalikku tööd peabki mõnuga ja aeglaselt tegema, mina sain oma 5 õunapuuga ka alles siis maha kui teistel see ammugi tehtud oli :) õunad tulevad ikka samal ajal ;)

    VastaKustuta
  3. Nende vanade puude lõikamine on paras katsumus.Ilus töö ja sügisel premeerivad Sind korraliku saagiga.

    VastaKustuta
  4. Õunapuude lõikamise eest peaks medali andma, see on nii raske töö. Peale kõiki neid venitusi, ulatamisi, turnimisi ja ronimisi on järgmine päev siuke tunne nagu oleks rongi alla jäänud.:)

    VastaKustuta
  5. Eks see omamoodi katsumus veel peale kaela oppi on küll. Nüüd pea kahe kruviga kinni nii, et pole hirmu pead kaotada :)

    VastaKustuta